Kiruna.Elektrische transformatorProfessionele productie

  • vrijgavetijd:2022-05-31 03:33:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:191
  • Korte omschrijving:

    Kiruna.,Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:De schakelstroom ontbreekt aan één fase van

Artikel inhoud

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Kiruna.De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht,Kiruna.Toegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformator, hoe lager de efficiëntie.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

lekkage van olie op elektrische lasstand


Kiruna.Elektrische transformatorProfessionele productie



) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Bij inbedrijfstelling:

Afdeling beheerVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator,Kiruna.Elektrische elektronische besturing, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


Kiruna.Elektrische transformatorProfessionele productie



Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Verslag over de kwaliteitscontroleVerschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak,Kiruna.transformator voor stroomherstel, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Kiruna.Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Kiruna.Overige productinformatie
  • Haibo BayDubbele cilinder hydraulisch hefplatformOp welke manier

    Haibo BayDubbele cilinder hydraulisch hefplatformOp welke manier

  • YangquanKlein hydraulisch hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?

    YangquanKlein hydraulisch hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • YangquanHydraulisch platform heftruck met voetInternationalisering van de industrie

    YangquanHydraulisch platform heftruck met voetInternationalisering van de industrie

  • Yangquan5 ton hydraulisch hefplatformWat denk je

    Yangquan5 ton hydraulisch hefplatformWat denk je

  • YangquanVervaardiging van instapbruggenWat zijn de verbeteringen in het nieuwe jaar?

    YangquanVervaardiging van instapbruggenWat zijn de verbeteringen in het nieuwe jaar?

  • Mocheng.Beweegbare hydraulische instapbrugHoe de afwijking op te lossen?

    Mocheng.Beweegbare hydraulische instapbrugHoe de afwijking op te lossen?

  • AnguoZelflopend schaarvorkhefplatformGoede vraag, prijzen beginnen de derde ronde van verhogingsmodu

    AnguoZelflopend schaarvorkhefplatformGoede vraag, prijzen beginnen de derde ronde van verhogingsmodu

  • Nieuwe SongqiKleine lift op de tweede verdiepingHeeft het enig effect op de praktijk?

    Nieuwe SongqiKleine lift op de tweede verdiepingHeeft het enig effect op de praktijk?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!